Recensies

Wilt u graag weten hoe onze klanten over Inkredible Cosmetics denken? Hieronder kunt u de recensies lezen van onze klanten.

Bent u pas bij ons onder behandeling geweest en wilt u graag een recensie achterlaten? Stuur ons dan een berichtje!

5/5
  Ik liep altijd al te mokken over mijn onzichtbare wenkbrauwen. Ik wilde iets definitiefs zonder me elke dag op te hoeven maken. Bij Inkredible Cosmetics ben ik erg goed geholpen. Ze geven deskundig advies en de uitvoering was precies zoals ik had verwacht. Binnenkort mijn laatste nabehandeling maar ik ben nu al een zeer tevreden klant!
5/5
Ik heb een aantal jaren geleden 'hairstrokes' laten zetten bij iemand anders en was hier niet tevreden over. Toen kwam ik via via bij Yasmin terecht. Zij heeft nu bij mij echte hairstrokes gezet, precies zoals ik het wilde. Het ziet er heel natuurlijk uit en mijn wenkbrauwen zijn echt heel mooi nu. Ik ben meer dan tevreden en kom binnenkort terug voor een eyeliner te laten zetten. Groetjes Deborah
5/5
Ik heb onlangs mijn wenkbrauwen laten tatoeëren en ben meer dan tevreden! Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en Jasmin is erg secuur en professioneel. Als je een vertrouwd adres wilt dan is dit zeker een aanrader! Nogmaals bedankt Jasmin!
5/5
Ik heb recent mijn wenkbrauwen laten tatoeëren bij INKredible en ben zeer tevreden. Ze gaat secuur te werk wat een mooi eindresultaat heeft opgeleverd. Ze kijkt goed naar de vorm wenkbrauwen die bij je past door ook je natuurlijke wenkbrauwen lijn te volgen. Ik ga zeker nog een afspraak maken voor de eyeliner.... Heel erg bedankt INKredible!