Over ons

Yasmin Belderok

INKredible Cosmetics is de praktijk van Yasmin Belderok. Yasmin komt uit Nijmegen en is 30 jaar. INKredible Cosmetics richt sinds 2013 zich puur en alleen op cosmetische en medische tatoeages (PMU). Door verschillende trainingen, masterclasses en bijscholingen te volgen zorgt Yasmin er voor dat ze constant up-to-date blijft betreft de nieuwste technieken en kleurcombinaties. Ook heeft zij in 2015 stage gelopen bij het Radboud UMC in Nijmegen om tepelhofreconstructies te tatoeëren, na het behalen van haar medische diploma te Goes heeft zij gewerkt in het Erasmus MC te Rotterdam. Inmiddels voert Yasmin zowel medisch als cosmetische behandelingen in haar eigen praktijk te Nijmegen.

Yasmin: ” Ik luister goed naar de wensen van de patiënten en met mijn oog voor detail komen we samen tot een prachtig eindresultaat. Het is in deze branche erg belangrijk dat je kwaliteit kunt garanderen. En dat kan alleen als je er iedere dag intensief en vol passie mee bezig bent.”

Maria van de Kuil

Sinds 2017 is het team versterkt met huidtherapeut Maria van de Kuil. Maria: ‘Na het voltooien van de HBO-opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht in 2007 ben ik aan de slag gegaan in een huidlaserkliniek met vestigingen door heel Nederland. Daarna heb ik veel gewerkt als waarnemer bij praktijken zowel gericht op de medische (nazorg borstkanker, wondverzorging, acnetherapie) als de cosmedische kant van de huidtherapie (diverse laserbehandelingen, huidverbetering). Na een eigen praktijk met een breed behandelaanbod te hebben gehad heb ik besloten om me specialiseren in dermatografie, het aanbrengen van medische en cosmetische tatoeages. Yasmin Belderok en ik bundelen onze krachten. Met onze gezamenlijke kennis en kunde hopen we het verschil te kunnen maken voor cliënt én patiënt. Uiteraard ben ik lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Patiënten met alopecia areata en dames die borstrecontructieve chirurgie hebben ondergaan kunnen in aanmerking komen voor vergoeding voor medische tatoeages, dit verschilt per zorgverzekeraar. Dit geldt ook voor dermatografie bij wijnvlekken en littekens in het gelaat, en bij het aanbrengen van wenkbrauwen bij haaruitval door chemotherapie. Uw zorgverzekeraar kan u vertellen of medische tatoeage door een huidtherapeut vergoed wordt.