De behandeling

Intake

Voordat de behandeling begint is het prettig om eerst kennis te maken door middel van een uitgebreid intakegesprek. Er wordt dan eerst ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. Daarbij wordt er eerst voorgetekend en veel met u overlegd om zo het beste advies te kunnen geven. Dit om uiteindelijk het mooiste resultaat te krijgen!

Behandeling

De eerste behandeling, inclusief intakegesprek, en het pigmenteren duurt ongeveer 1,5 uur. Meestal is de pigmentatie direct na het zetten iets donkerder dan gewenst, maar  7 dagen na de pigmentatie zal het lichter worden. Dit komt omdat de opperhuid het pigment deels zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Daarom is het altijd noodzakelijk om een nabehandeling te ondergaan.

Nazorg

In totaal wordt u 2 keer behandeld bij INKredible cosmetics. De nabehandeling is kosteloos want deze zit bij de prijs inbegrepen. Na 5 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur. Deze genezingstijd is echt nodig omdat de opperhuid weer helemaal genezen moet zijn. Na de behandeling krijgt u een verzorgende crème mee naar huis. Ook ontvangt u een overzicht van de nazorginstructies voor de permanente make-up.

Bent u na 2 behandelingen nog niet tevreden of heeft de pigment nog niet goed gepakt dan kunt u binnen 6 weken nog een extra nabehandeling inplannen. Hiervoor brengen wij alleen de materiaal kosten in rekening. (€ 35 euro)

Waar moet ik op letten voordat ik naar de behandeling kom?

  • Geen alcohol consumeren.
  • Geen aspirine innemen voor de behandeling. Het bloed wordt hierdoor verdund. Bij de behandeling kan de huid daardoor eerder gaan bloeden en wordt de pigmentkleur moeilijker opgenomen.
  • Kom het liefst opgemaakt, precies zoals u dagelijks uw make-up draagt. Dit geeft een goed beeld van uw verwachtingen.
  • U kunt het beste uw lenzen uitdoen of een lenzen bakje meenemen. U mag tot 48 uur na de behandeling geen lenzen in doen. Dit in verband met infecties.
  • Het is prettig om alvast een koelpack in de vriezer te leggen. Zodat u na de behandeling thuis nog even kunt koelen. Dit om een eventuele zwelling tegen te gaan.
  • Houd er rekening mee dat de eerste behandeling 1,5 tot 2 uur gaat duren.

Het genezingsproces

Hieronder geven de foto’s weer hoe het genezingsproces in de tijd verloopt. Dus vanaf de start van de behandeling tot het eindresultaat.